Skip to content

Ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas vaihtoehto vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän ja käyttöveden lämmittämiseen, ja lisäksi se on helppo asentaa.

Ilmavesilämpöpumppu sopii erinomaisesti lämmitysratkaisuksi kohteisiin, joissa lämmönjakojärjestelmä on vesikiertoinen. Samalla järjestelmällä voidaan lämmittää myös kohteen käyttövesi. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan liittää myös vanhan lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Ilma-vesilämpöpumppu kerää energiansa ilmasta, ja ilmalämpö on uusiutuvaa, ekologista energiaa.

Toimitamme asiakkaillemme toimintavarmat ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin.

Säästöjä lämmityskuluihin

Ilma-vesilämpöpumpulla voidaan saavuttaa 50–60 %:n säästö verrattuna suorasähkö- ja öljylämmityskohteisiin. Suomen olosuhteisiin sopiva ilma-vesilämpöpumppu maksaa noin 10000 – 15000 euroa. Takaisinmaksuaika on keskimäärin n. 6–7 vuotta.

Oikean ilmavesilämpöpumpun hankinta

Ilma-vesilämpöpumppua hankittaessa kannattaa miettiä, mitä hankinnalla tavoitellaan ja millainen asennuskohde on. Riippuen aiemmasta lämmitystavasta, voidaan ilma-vesilämpöpumppu asentaa myös öljylämmityksen rinnalle (hybridilämmitys) tai tuottamaan koko lämmitysjärjestelmän lämpö ja käyttövesi. Oikea mitoitus on erityisen tärkeää hankintaa suunnitellessa, jotta ilma-vesilämpöpumpusta saadaan irti paras mahdollinen säästö ja turvata sen pitkä käyttöikä. Pyydä tarjouksen liitteeksi asiantuntijoilta myös mitoituslaskelma ja säästölaskelma.

Asennuskuvia

LATAA ESITE

Tarjouspyyntö
close slider